Αν αναρωτιέστε ποιές είναι οι ιδανικέ βέρες για εσάς ορίστε κάποιες συμβουλές που θα σας φανούν χρήσιμες:
  - Ο τρόπος ζωής σας, ο τρόπος ντυσίματος, η δουλειά σας, το παρουσιαστικό σας και φυσικά το προσωπικό σας στυλ θα επηρεάσουν την επιλογή σας.
 - Αν σας αρέσουν τα sport, θα επιλέξετε ένα σχετικά λεπτό σχήμα με στρογγυλεμένο εσωτερικό (comfort feel) και πιθανότερα ένα κράμα 14 καρατίων για μεγαλύτερη αντοχή στις καταπονήσεις.
 - Αν εργάζεστε με τα χέρια, θα αποφύγετε τις πολύ λεπτές βέρες και τα σχέδια με μικρά κενά ή με χαράγματα που πιθανά θα αλλοιωθούν.
 - Αν έχετε μεγάλα χέρια ή πολύ μακριά δάχτυλα θα προτιμήσετε ένα σχετικά φαρδύτερο σχέδιο και το ανάποδο, αν τα χέρια σας είναι μικρά.
 - Αν φοράτε ήδη διαμαντένιο δαχτυλίδι, διαλέξτε ένα λεπτό σχήμα που να ταιριάζει με το σχήμα της γάμπας του δαχτυλιδιού σας.
 - Αν τα χέρια σας ιδρώνουν ή έρχονται σε συχνή επαφή με καθαριστικά, όξινα, αρώματα ή γενικά χημικά θα ήταν προτιμότερο να αποφύγετε το λευκό χρυσό.

Μη ξεχνάτε πως η βέρα σας θα σας συνοδεύει για πολλά χρόνια, γι’αυτό ίσως θα ήταν καλό να αποφύγετε τα περίπλοκα σχέδια ή τις υπερβολικές διακοσμήσεις που ίσως θα βαρεθείτε αργότερα.

 Εμείς σας προσφέρουμε εναλλακτικές για κάθε πιθανή ανάγκη ή επιθυμία που σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε την ιδανική βέρα για εσάς!


Categories: